Volg ons      
PageHeader
 

Bohemian Birthday


Een vuurtje, muziekje, lekker buiten, mooie lichtjes als het donker wordt. Leuke mensen, lekker eten en gezellige drankjes. Hoe klinkt dat? Lekker toch? Wij introduceren onze Bohemian Birthday! Vier je verjaardag uitbundig en uitgebreid, Niks geen stukje taart en een kringetje met mensen rondom de salontafel, maar ontspannen in de tuin, zittend op hooibalen en bankjes, een romantisch bistrosetje, een leuk klein cocktailbarretje, lekker muziekje en een speelse overkapping mocht het onverhoopt toch regenen.

             

Het is er bij voorbaat al gezellig en als de laatste gasten naar huis druppelen dan ruimen wij de rommel op. Lijkt je dit ook wat? Dan organiseren we dit graag voor je. 
De kosten? De tuin aangekleed in deze supermooie sfeer met lampjes, hooibalen en passend meubilair kan is vanaf € 500.-  mogelijk. Dit is een vanafprijs en denken we minimaal nodig te hebben om de juiste setting te creeren. Daar beneden is het het nét niet, en als we er niet achter staan..... we doen het goed of we doen het niet.  Hierbij komen dan nog de hapjes en drankjes die jullie uitkiezen. Uitbreidingen met allerlei toeters en bellen kan natuurlijk maar hoeft niet. Maar wil je een barista? Een oesterkoning? Een ijsmeisje of  speciaalbierbarretje, sushiroller, lounge-DJ, BBQ specialist of leuke zanger? Dan regelen we dit graag voor je. Leuk voor je verjaardag, maar kan vanzelfsprekend ingezet worden voor alles wat je te vieren hebt, van ja-woord, tot babyborrel tot bedrijfs- of personeelsfeest . Nieuwsgierig? Een afspraak maken of een vrijblijvend voorstel is zo gepland via mail en gezellig even bellen mag natuurlijk ook.