Volg ons      
PageHeader
 

Ceremonie


De huwelijksvoltrekking, de ceremonie. Jullie kunnen en mogen elkaar in onze uitermate geschikte tuin het ja-woord geven. We zorgen voor een sfeervolle setting waarin jullie samen met jullie daggasten kunnen genieten van hét moment. We hebben een combinatie van zaken gemaakt die nodig zijn bij een huwelijk op locatie omdat ze door de ambtenaar van de burgelijke stand gevraagd worden of omdat ze toegevoegde waarde bieden aan de locatie. Als je bij ons trouwt dat willen we heel graag zorgen voor de juiste setting. Dat kan al vanaf € 625.- Voor dit bedrag zorgen we dat de tuin er prachtig bij ligt, voor 30 stoelen voor de gasten, 2 stoelen voor het bruidspaar, een katheder voor de babs, een mooi boeket voor bij het trouwboekje en 2 mooie hoge vazen met bloemdecoratie, vaasjes met bloemen op boomstammetjes op het looppad en een aanspreekpunt die de hele dag al jullie wensen vervult voordat ze zelfs maar zijn uitgesproken. 

Het kan natuurlijk altijd anders, groter, kleiner... geen enkel punt. Dit is in elk geval de basis die we nodig hebben om ervoor te zorgen dat jullie volmondig ja kunnen zeggen. Verder staat het jullie natuurllijk helemaal vrij om het anders in te vullen, meer gasten, minder gasten, een extra overkapping voor de ceremonie, meer bloemen, roosjes op de stoelen, een sweet table, champagne na de kus? Wat je ook voor ogen hebt, we allemaal voor jullie regelen met liefde. Nog meer keuze nodig? We brengen je graag in contact met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het decoreren van welke ruimte dan ook.

En we snappen het als je liever een aantal zaken zelf wil organiseren voor een persoonlijke touch, of gewoon omdat je dat leuk vindt. Dat kan en mag natuurlijk ook zeker.