Volg ons      
PageHeader
 

Diner & Zo


Lekker eten. Dat is toch wel echt altijd superleuk. En zeker bij Foodies & Zo in Gemert-Bakel!  Een sfeer waar je je thuis voelt, een warme uitstraling in een modern jasje. We maken de allerlekkerste gegrilde groentes, kunnen veel verschillende smaken en structuren op je bord creëren en zijn toetjesfans. Als je zo veel van eten houdt als onze foodies die bij Foodies & Zo werken, dan kan het niet anders dan goed komen. En dat bordje wordt echt niet zomaar voor je neus neergezet. We vinden het gezellig om wat toe te lichten of gewoon een praatje te maken met onze gasten. We houden van gastvrijheid, van mensen, we houden dus van jou! Super super welkom dus om sfeervol te komen tafelen bij ons met een gezelschap vanaf 15 personen.

Proeven en Proosten met een groep
Ben je dan met 15 of meer personen, dan gaan we speciaal voor jullie koken. We spreken vooraf het menu met je door en we koken hetgeen jij graag wil. Op deze manier kunnen we al dat lekkers voorbereiden en hoeven jullie alleen maar aan te schuiven en te genieten. Dat is fijn voor ons maar ook fijn voor jou, dan weet je qua budget waar je aan toe bent én zo hoef je niet te lang te wachten. Wil je dus iets organiseren voor je vrienden, team, familie of collega's? Bel gerust 0492-321655 of mail naar info@foodiesenzo.nl dan gaan we een mooi voorstel voor je maken! Juist uitgebreid en avondvullend tafelen met je gezeschap? We kunnen zo veel gangen maken als wenselijk, dus een avondje culinair genieten verzorgen we graag.

Tuin
Wat jammer dat we niet in de tuin kunnen eten.... Hoe vaak dat we deze opmerking niet hebben gehoord de laatste jaren. Snappen we. Het is ook een fantastische tuin om lekker te borrelen en feesten, maar inderdaad, ook om te eten. We organiseren dan ook speciale diners in onze tuin. Diners met een thema zoals bijvoorbeeld een mooi Italiaans menu met bijpassende wijnen uit Italie. Of een Zuid Afrikaanse braai met springbok en steak, met een stevige Pinotage of wijnen van ons favoriete huis Boschendal. Hou onze agenda in de gaten voor de mooie thema-diners én, volg ons op facebook en insta als we diezelfde dag nog beslissen dat we lekker buiten gaan eten delen we dat direct online met jullie.

Voor huwelijken, feesten en andere besloten evenenemten en diners is onze tuin uiteraard te reserveren. We maken dan samen een passende invulling hiervoor zodat het helemaal past bij hetgeen jullie voor ogen hebben.