Volg ons      
PageHeader
 

Diner & Zo


Uit eten. Dat is toch wel echt altijd superleuk. En zeker bij Foodies & Zo in Gemert-Bakel!  Een sfeer waar je je thuis voelt, een warme uitstraling in een modern jasje. We maken de allerlekkerste gegrilde groentes, hebben veel verschillende smaken en structuren op je bord gecreeerd en zijn toetjesfans. Als je zo veel van eten houdt als onze foodies die bij Foodies & Zo werken, dan kan het niet anders dan goed komen. En dat bordje wordt echt niet zomaar voor je neus neergezet. We vinden het gezellig om wat toe te lichten of gewoon een praatje te maken met onze gasten. We houden van gastvrijheid, van mensen, we houden dus van jou! Super super welkom dus om sfeervol te komen tafelen bij ons.

Foodies Finest & Grill
We serveren small plates. Een seizoenskaart met lekkere, formaat tussengerecht, gevulde bordjes. Voor een avond smaak proeven en proberen. En proosten natuurlijk!  Verder hebben we een fijne lavagrill waar we als het gerecht er zich voor leent, op grillen. Hele mooie stukken kwaliteitsvlees van scharrelvarkens, verantwoord gevangen vissen en malse kippen bijvoorbeeld. Supergoed gekruid en met liefde gegrild. Voorzien van lekkere groenten van het seizoen met een BBQ flavour. A thrill from the grill.. 

Uit eten met een groep
Ben je met groep meer dan 15 personen? Dan kunnen we speciaal voor jullie voorafgaand aan jullie diner-date een menu afspreken.  Op deze manier kunnen we al wat lekkers, eventueel ook buiten de kaart om, voorbereiden. Dat is fijn voor ons maar ook fijn voor jou, dan weet je qua budget waar je aan toe bent én zo hoef je niet te lang te wachten. Wil je dus iets organiseren voor je vrienden, team, familie of collega's? Bel gerust 0492-321655 of mail naar info@foodiesenzo.nl dan gaan we een mooi voorstel voor je maken! Heb je de tijd en wil je ook met een groep proeven en proosten? Natuurlijk mogen jullie dan ook gewoon gebruik maken van onze Foodies Finest. 

Tuin
Wat jammer dat we niet in de tuin kunnen eten.... Hoe vaak dat we deze opmerking niet hebben gehoord de laatste jaren. Snappen we. Het is ook een fantastische tuin om lekker te borrelen en feesten, maar inderdaad, ook om te eten. We organiseren dan ook speciale diners in onze tuin. Diners met een thema zoals bijvoorbeeld een mooi Italiaans menu met bijpassende wijnen uit Italie. Of een Zuid Afrikaanse braai met springbok en steak, met een stevige Pinotage of wijnen van ons favoriete huis Boschendal. Hou onze agenda in de gaten voor de mooie thema-diners én, volg ons op facebook en insta als we diezelfde dag nog beslissen dat we lekker buiten gaan eten delen we dat direct online met jullie.