Volg ons      
PageHeader
 

Kerst


Joehooeee kerst! We hebben er zin in hoor. Of je nou lekker tapas bij ons komt eten of lekker gemakkelijk een catering bij ons besteld voor thuis om daar te genieten van de feestdagen. Wat je ook fijn vindt, wij vinden het vooral belangrijk dat het lekker is, sfeervol en vooral geen gedoe voor jullie. Daar zijn wij voor, wij houden van gedoe. Wij willen graag zoveel gedoe dat het jullie aan niets ontbreekt behalve gedoe. Dat dus. 

Heb je vragen, kom je er niet helemaal uit of wil je graag advies? Je mag ons altijd bellen op 0492-321655.

Kersttapas bij Foodies & Zo

In ons restaurant kun je op kerstavond, 1e kerstdag én 2e kerstdag genieten van overheerlijke tapas met een speciaal feestdagentintje natuurlijk. De hele avond genieten van kleine tapasgerechtjes voor € 27,75 per persoon. Is dat niet goedkoop? Jazeker, dat is net zo duur als anders! Dus wil je gezellig bij ons komen eten? Reserveer dan snel je tafeltje, we zijn altijd snel volgeboekt.

Hapjes thuis

Geen diner, maar wel hapjes thuis? Ook dan biedt Foodies uitkomst. Onze planken en pannen vliegen normaalgrsproken de kerst-deur uit. Reserveer dus op tijd, dan komt alles goed en hoef je alleen de bubbels nog maar open te maken. Hier kun je meteen onze planken en pannen bestellen!  Als je 3 dagen vooraf besteld kunnen we je bestelling garanderen. We zijn dan ook afhankelijk van wanneer onze leveranciers komen en willen wel graag lekkere  planken en pannen met verse ingrediënten bij je brengen. Korter vantevoren? Bel eventjes dan kunnen we je vertellen of het nog lukt. 0492-321655.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerstdinerbuffet thuis

Voor iedereen die liever thuis kerst viert... je kunt in aanloop naar en tijdens de feestdagen bij ons de tapaspan en een tapasplank bestellen. Mag het wat uitgebreider? Kies dan voor ons buffet dat we op 23-24 en 25 december maken. Dat kan al vanaf 15 personen. We hebben twee varianten dus voor elk wat wils. Wat er allemaal in zit?

Kerstbuffet Lekker Basic à € 19,50 per persoon

Kerstbuffet Lekker Luxe à € 29,50 per persoon

Wij bezorgen alles graag bij je thuis mits het door jou gewenste tijdstip nog beschikbaar is. Ophalen kan natuurlijk altijd. Van 5 tm 22 december spreken we een tijd met je af. Op kerstavond, 1e kerstdag en 2e kerstdag kan het alleen bezorgd en opgehaald worden tussen 14:00 & 17:00 uur. Gratis in Gemert, Handel, Boekel, Mortel, Elsendorp en Venhorst. Liever op andere plekken? Kan ook, maar dan moeten we wel bezorgkosten rekenen. Voor de planken en pannen kun je een bezorgtijd tussen 14:00 en 17:00 aangeven in onze webshop. Voor het buffet hebben we graag even contact via MAIL of telefoon: 0492-321655