Volg ons      
PageHeader
 

Chillbaas gezocht


We are hiring…..

Wie wil dat nou niet, chillbaas zijn?! Oké, we geven toe, het échte chillen laten we over aan de gasten op ons terras, in de tuin of knus in het restaurant. Daar komen ze tenslotte voor. En jij? Jij kan tegen backstagehectiek en houd je hoofd koel tussen de ingedekte tafels, telefoontjes en gasten met wensen. Maar bovenal snap je dat service en gastvrijheid prio 1 is in al jouw keuzes.

Je komt te werken bij Foodies & Zo. Veel eten, en veel & Zo. Grill, Foodies FInest, Themadiners, Feestjes, Catering, Bruiloften, BBQ, sfeervolle tuin …. We zijn blij met onze gasten en kei trots op ons team. Die met liefde een tandje bijzetten als het nodig is. Work hard, play harder. Je werkt met 25 collega’s aan hetzelfde doel…blije gasten.

Sta jij te popelen van enthousiasme? Neem dan snel contact op..wie weet is de liefde wederzijds.

Thuisbezorgd-hero

Regelmatig zijn we op zoek naar bezorgers m/v. Je hoeft niet heel veel extra skills te hebben als je lief en vriendelijk bent en een rijbewijs is ook wel handig natuurlijk! Even een paar uurtjes rondtuffen in onze Foodies auto en mensen blij maken met lekker eten dat je niet eens zelf hoeft te koken! Omdat het maar om ca 2 a 3 uur per keer gaat zijn de verdiensten € 12.- per uur exclusief vakantiedagen en exclusief vakantiegeld. Dus wil je op zondag tussen 16:30 & 19:00 uur  werken? Let us know! Bel naar 0492-321655 en vraag naar Willeke, Ilse of Rianne. Mailen mag uiteraard ook naar info@foodiesenzo.nl

Verder hebben we niet echt iets heel concreets openstaan maar als je onderstaand leest denk je: Heeeee, dat ben ik! Reageer dan toch maar. Voor leuke mensen hebben we namelijk altijd plek.

afwassers 5 – 15 uur

Keihard knallen tussen de vuile vaat. Misschien wel het leukste plekje in onze zaak, hier kun je namelijk je eigen muziek spelen en nog keihard meezingen ook. Vanaf 16 jaar ben je welkom., of als je binnenkort 16 gaat worden en je bent een beetje een bikkel kunnen we ook eens babbelen. 


medewerker bediening 5-25 uur

Jij hebt personality en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken. Of je noui een lekkere flat white moet maken of een gin tonic,  of dat je als een malle een tafel afruimt zodat de volgende gasten plek hebben. Je draait er je hand niet voor om.  Je brengt lekkere gerechten naar tafel en houdt op zijn tijd een praatje met de gasten. Ze komen ook voor jou! Wil je 1 of juist wel 5 dagen werken, we hebben opties genoeg. Meer info? Bel 0492-321655 en vraag naar Ilse. Zij is onze chief happiness officer en het is haar taak om iedereen tevreden te houden.


medewerker keuken 20 – 38 uur

Leuk die gasten, maar food is nog leuker. Jouw passie is lekker met eten in de weer. Snijden, snipperen, hakken én leren hoe je mooie bordjes maakt. Ben je meer ervaren en heb je zin in een vaste job? Ook dan zijn er mogelijkheden. Informeer bij Willeke die kan je alles vertellen over onze Foodies Finest  & grill en de inns & outs over onze keuken.

 

what's in it for me?

Als je écht alleen voor het geld werkt moet je niet in de horeca zijn, dat weet iedereen. Maar wil je een serieus leuk baantje in een leuk team? Hee, dan zijn wij je match. We hebben namelijk serieus de allerleukste mensen bij ons werken, gezellige borrels en uitjes, drankjes na het werk. En we zijn niet flauw met betalen. Gewoon een leuke cent voor een leuke job. We volgen de CAO horeca en doen daar nog tussen de 8 en 10% bovenop. 

Oké, genoeg geschreven. Zie je een van bovenstaande jobs zitten? Let's meet. Stuur je mail dan naar info@foodiesenzo.nl of bel 0492-321655.