Volg ons      
PageHeader
 

Chillbaas gezocht


Summer is calling…..

Wie wil dat nou niet, chillbaas zijn?! Oké, we geven toe, het échte chillen laten we over aan de gasten op ons terras, in de tuin of knus in het restaurant. Daar komen ze tenslotte voor. En jij? Jij kan tegen backstagehectiek en houd je hoofd koel tussen de ingedekte tafels, telefoontjes en gasten met wensen. Maar bovenal snap je dat service en gastvrijheid prio 1 is in al jouw keuzes.

Je komt te werken bij Foodies & Zo. Veel eten, en veel & Zo. Grill, Tapas, Feestjes, Catering, Bruiloften, BBQ, sfeervolle tuin …. We zijn blij met onze gasten en kei trots op ons team. Die met liefde een tandje bijzetten als het nodig is. Work hard, play harder. Je werkt met 25 collega’s aan hetzelfde doel…blije gasten.

Sta jij te popelen van enthousiasme? Neem dan snel contact op..wie weet is de liefde wederzijds.

afwassers 5 – 15 uur

Keihard knallen tussen de vuile vaat. Misschien wel het leukste plekje in onze zaak, hier kun je namelijk je eigen muziek spelen en nog keihard meezingen ook. Vanaf 16 jaar ben je welkom, of als je deze zomer 16 gaat worden en je benteen beetje een bikkel kunnen we ook eens babbelen. 


medewerker bediening 5-25 uur

Jij hebt personality en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken. Of je noui een lekkere flat white moet maken of een gin tonic,  of dat je als een malle een tafel afruimt zodat de volgende gasten plek hebben. Je draait er je hand niet voor om.  Je brengt lekkere tapas naar tafel en houdt op zijn tijd een praatje met de gasten. Ze komen ook voor jou! Wil je 1 of juist wel 5 dagen werken, we hebben opties genoeg. We verwachten namelijk dat de gasten in de zomer enorm willen gaan genieten na al dat thuiszitten. Het zou fijn zijn als je eind-examenkandidaat bent, dan kun je direct na je examens aan de bak. Meer info? Bel 0492-321655 en vraag naar Ilse. Zij is onze chief happiness officer en het is haar taak om iedereen tevreden te houden.


medewerker keuken 20 – 38 uur

Leuk die gasten, maar food is nog leuker. Jouw passie is lekker met eten in de weer. Snijden, snipperen, hakken én leren hoe je mooie bordjes maakt. Ben je meer ervaren en heb je zin in een vaste job? Ook dan zijn er mogelijkheden. Informeer bij Willeke die kan je alles vertellen over de tapas & grill en de inns & outs over onze keuken.

 

what's in it for me?

Als je echt voor het geld werkt moet je niet in de horeca zijn, dat weet iedereen. Maar wil je een serieus leuk baantje in een leuk team? Hee, dan zijn wij je match. We hebben namelijk serieus de allerleukste mensen bij ons werken, gezellige borrels en uitjes, drankjes na het werk. En we zijn niet flauw met betalen. Gewoon een leuke cent voor een leuke job. We volgen de CAO horeca en doen daar nog tussen de 8 en 10% bovenop. 

Oké, genoeg geschreven. Zie je een van bovenstaande jobs zitten? Let's meet. Stuur je mail dan naar info@foodiesenzo.nl of bel 0492-321655.