Volg ons      
 

Welcome on board!


De spelleiders nemen u graag mee tijdens dit themafeest op een wel heel bijzondere, avontuurlijk en onverwachte reis met als eindbestemming een onvergetelijk eiland waar het feest nog tot in de late uurtjes door kan gaan. In dit themafeest strijden de teams Holland, Mexico en Oostenrijk geheel in stijl tegen elkaar en een vakantieshow vol humor, muziek!
Voorafgaand aan de Welcome On Board show ontvangt iedere passagier een boarding ticket met een uniek nummer. Dit boarding ticket is natuurlijk onmisbaar deze reis, want tijdens de vlucht kan uw boarding pass nummer leuke prijzen opleveren. De spelleiders nemen u deze reis een aantal keren mee naar diverse zonnige en winterse bestemmingen. De verandering van land, temperatuur, kleur, humor, decoratie en muziek komen natuurlijk terug in deze spelshow zonder grenzen. Deze vlucht mag u niet missen… Mind your step!

De prijs voor een avond lachen en gieren bedraagt:
€ 650.- excl BTW voor een groep van 26-40 personen. 
Voor elke persoon meer is het bedrag € 9,50 per persoon.

De genuttigde drankjes worden per stuk afgerekend, of een vast bedrag indien u dit makkelijke vindt. Hoe hoog dat bedrag dan is hangt af van de duur van uw bezoek en het aantal gasten. Dat bespreken we dan graag met u . Wilt u de avond uitbreiden met een diner, buffet of Shared Dining? Natuurlijk een leuke optie! Een ander eet-arrangement in gedachten? Het moet wel heel raar lopen als we dat niet kunnen regelen. De nadruk op feest en niet op eten? Boek dan Welcome on Board als opwarmer en huur nog een DJ & Drive Inn ( richtprijs € 450.- excl BTW( enigszins afhankelijk van beschikbaarheid))  en je uitje is compleet!