Volg ons      
PageHeader
 

Foute Bingo


Weg met het imago van duffe bingo. Wij maken de bingo weer cool, vet en hip. Een jonge coole hippe presentator zal je de show van je leven bezorgen. Iedereen wordt betrokken bij deze grappige bingoshow. Gepresenteerd door 1 of 2 presentatoren die de show in strak ‘fout’ pak presenteren. Na de uitleg zullen zij los gaan. De machine start, de ballen gaan rollen en de eerste bingokaarten zullen worden uitgedeeld. Wie heeft als eerste alle cijfers doorgekrast en kan luidkeels door de zaal roepen?

Aan de hand van jullie wensen bereiden we de Foute Bingoshow voor, kan het voor jullie niet gek genoeg dan zorgen we dat de bingoshow nog fouter zal zijn! Al verzinnen we er tijdens de bingo altijd nog wel wat ‘regels’ bij. Die leggen we dan natuurlijk even goed.... De bingokaarten worden uitgedeeld en de machine wordt gestart. Het is tijd voor de Foute Bingoshow. Het is wachten totdat het eerste team van twee de eerste luidkeels BINGO!! roept. Tot zover niets geks dus. Maarrrr…. in de machine zitten veel ‘opdrachtballen’. En dit zijn niet zomaar opdrachten. Nee helaas. Dit zijn de foutste opdrachten die je ooit gedaan zult hebben! Ghe ghe… Wie kan er het beste meezingen met de meest foute hits? Of is er toevallig iemand in de zaal die bingobal ‘dontsmile-oryoudie’ voor z’n kiezen krijgt? Win je de strijd, dan mag je een gratis cijfer wegstrepen en maak je kans op de grootse prijzen!

Let op! Onze presentatoren houden van humor en knijpen soms een oogje toe. Dit betekent dat de bingo soms niet meer helemaal centraal staat.. Als er maar gelachen wordt, dat is wat zij willen. Ho let op! Soms kunnen zij ineens van gedachte veranderen. Hopelijk straffen ze jou niet, maar een vriend of collega van je:).

2 presentatoren in een gelikte outfit
Minimaal 10 schitterende prijzen, van boratpakje tot VR bril.
Professionele bingo materialen
5 verschillende rondes (ooit gehoord van een dansronde?)
5 verschillende manieren om bingo te krijgen (ooit gehoord van zigzagbingo?)
Aankleding en ludieke opdrachten tussendoor