Volg ons      
PageHeader
 

Ik hou van Brabant


Een hilarische spelshow waarbij 2-4 teams met elkaar de strijd aangaan op ludieke wijze! Ben je op de hoogte van de Brabantse muziekkennis? Waar is de laatste hoop gevestigd? ZItten er meer caloriën in bloedworst of zult? En wat dacht je van typisch Brabantse spreekwoorden? Alleen nog bij oma bekend of net niet? Een ideaal bedrijfsuitje en een leuke teambuildingsactiviteit van ca 2,5 uur.. En voor een gezelschap van vrienden of familie dan? Ook helemaal goed!


De prijs voor een avond lachen en gieren bedraagt:
â 695.- excl BTW voor een groep tot 40 personen. 

Voor elke persoon meer is het bedrag â 9,50 per persoon.
Dit is inclusief een leuk aandenken en een Brabants borreltje

De overige drankjes worden per stuk afgerekend, of als je het makkelijker vindt,  een vast bedrag per persoon. Hoe hoog dat bedrag dan is hangt af van de duur van de activiteit en het aantal gasten. Dat bespreken we dan graag.

Wil je de avond uitbreiden met een diner, buffet of onze Foodies Finest? Natuurlijk een leuke optie! Een ander eet-arrangement in gedachten? Het moet wel heel raar lopen als we dat niet kunnen regelen. De nadruk op feest en niet op eten? Boek dan Ik Hou Van Brabant als opwarmer en huur nog een DJ & Drive Inn ( richtprijs € 600.- excl BTW ( enigszins afhankelijk van beschikbaarheid)  en je uitje is compleet!