Volg ons      
PageHeader
 

PROOSTEN


Wij proosten op bijzondere momenten!

Of je nu een bijzondere leeftijd bereikt, gaat trouwen of het leven viert van een dierbare, bij ons kun je voor bijeenkomsten in alle soorten en maten terecht. Informeel en intiem met 25 personen tot een bruisend knalfeest met 200 personen.  Een personeelsuitje of compleet verzorgde bruiloft, een vrijgezellenfeest met vrienden of een kerstborrel met het bedrijf. Als er wat te vieren valt kun je bij ons uitstekend uit de voeten. Binnen in onze bourgondische sfeer of juist buiten in onze belachelijk mooie tuin voor de bohemien experience. Op deze website vind je heel veel mogelijkheden en prijzen zodat je vast een eerste indruk hebt. Wij begrijpen dat indien dit past je graag eens onze locatie met eigen ogen wil bekijken. Wij vinden het fijn om je te ontvangen met een kopje koffie of thee en je te leren kennen. We inventariseren je wensen en ideeën om zo tot een perfect feestvoorstel op maat, speciaal voor jou of jullie te komen. Je viert tenslotte niet elke dag je feestje op locatie dus bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Tuin

In onze verscholen binnentuin waan je je in het buitenland. Deels overdekt in de zomer de ultieme plek voor een ontspannen diner met je gezelschap, een ontspannen BBQ of een bijzondere plek voor je ja-woord. Speciaal voor families, bedrijven, feestjes en allerlei andere bijeenkomsten prive te reserveren. Is de tuin niet in gebruik is en het weer laat het toe, dan gaan we gezellig buiten eten, Wanneer? Hou onze socials in de gaten daar kondigen we het tijdig op aan. De tuin is groot en sfeervol en toch intiem. In te richten voor je bruiloft of voor een walking diner. Je kunt hier alle kanten op, zelfs de goeie!

Catering

Vier je graag thuis een feestje of mag je op je werk wat organiseren? Hoe dan? Wil jij je proosten organiseren, dan kun je het proeven aan ons over laten. We zorgen voor lekkere hapjes of bijzondere hapjesbuffetten. Je bruiloftsdiner op locatie of je verjaardag in een wei in een tent? Roep maar wat je nodig hebt en wij fixen het voor je. Van een hapje tot de complete event organisatie. Je mag uitbesteden waar je zelf geen zin in hebt, niet aan toekomt of gewoon niet al te veel kaas van hebt gegeten. Zo kun je naar eigen wens en budget altijd tot een passende invulling komen zonder dat je uren staat op bouwen vooraf en te ruimen achteraf. #ontzorgen