Volg ons      
 

FAQ


Waarom kan ik dan geen onbeperkt tapas meer bij jullie eten? 

We vonden de tapas inmiddels te klein om hier alle smaken en structuren anno nu in te verwerken. In elke small plate willen, als het bij het gerecht past natuurlijk, een combi van zoet, zuur, umami, zout en bitter proberen te maken met een lekkere bite of verrassende crunch, of juist een vloeibare verrassing. Meer smaak dus. Dat lukt niet in klein een of tweehaps tapashapje.
Bovendien willen we nog duurzamer omgaan met ons voedsel. We kookten al veelal biologisch maar willen nu ook meer aandacht voor verspilling en foodmiles. Dus uit de streek als het kan en foodwaste tot een minimiuim beperken. En dat alles met een betere kwaliteit. Dat dus, doe je mee?

Kan ik met een groep nog iets anders afspreken?

Als je met meer dan 10 mensen bent kunnen we altijd een speciaal menu afspreken voor jullie gezelschap.  Beneden de 10 gasten kun je prima uit de voeten met onze menukaart.

En als ik gewoon een hoofdgerecht wil eten? 

Je kunt de gerechtjes ook heerlijk a la carte eten. Dan eet je een paar small plates. De gerechten hebben het formaat van een tussengerecht. Met twee of drie gerechten ( afhankelijk van het gerecht én hoeveel je eet) heb je in elk geval een buik vol lekkers en toch wat verschillende smaken kunnen proeven. Ideaal voor een lekkere en verzorgde maaltijd als je minder tijd hebt of gewoon snel wat wil gaan eten of omdat je vandaag gewoon geen zin hebt om te koken. We rekenen alles goed.