Volg ons      
PageHeader
 

PROEVEN


Wat kunnen we voor je doen?

In ons restaurant, gelegen tussen Gemert en Boekel, kunt je genieten van gastvrijheid, een drankje doen en een keuze maken uit onze lunchkaart. Alle gerechten worden met liefde voor je gemaakt zodat je ontspannen kunt genieten van een heerlijke lunch, high tea, borrelplank of high wine of een gezellige activiteit met een hapje en een drankje. Dat mag bij ons, maar mocht je thuis een etentje of feestje hebben en je gasten willen verwennen met lekker eten, dan komt Foodies & Zo op locatie. Ontspannen genieten was het, remember? 

Lunch

Er is zoveel leuks & lekkers te vinden en zoveel inspiratie krijg je van al die mooie ingrediënten. We vinden het tof om onze, zoveel mogelijk biogische en fairtrade produkten, te scoren bij de boer of de lokale teler. Een beestje dat een mooi leven heeft gehad, een mooie courgette van de grill die niet naar water smaakt. Eten is wat ons betreft niet  alleen het nuttigen van voedsel, dat moet goed zijn, no doubt.. Maar wij geloven in eten als een gezellige en sociale manier om vrienden en familie te ontmoeten, als prettige en effectieve manier om een zakelijke bespreking te voeren en als teambuilding voor collega's. We houden van tafelen, van samen eten, van 'food' als verbindende factor, delen en van proeven.We zijn van dinsdag tot en met zondag open voor lunch, high tea, lekker borrelen, high wine tussen 11:30 en 17:00 uur. Iets anders van plan? Laat het ons vooral weten, dan moet dat goed komen.
 

Proeven met een groep

Ben je met groep meer dan 15 personen? Dan gaan we speciaal voor jullie koken. We spreken vooraf het menu met je door en we koken hetgeen jij graag wil. Op deze manier kunnen we al dat lekkers voorbereiden en hoeven jullie alleen maar aan te schuiven en te genieten. Private Dining in de tuin, het restaurants, salotto of in onze grootste zaal, D'n Hof Dat is fijn voor ons maar ook fijn voor jou, dan weet je qua budget waar je aan toe bent én zo hoef je niet te lang te wachten. Wil je dus iets organiseren voor je vrienden, team, familie of collega's? Bel gerust 0492-321655 of mail naar info@foodiesenzo.nl dan gaan we een mooi voorstel voor je maken! 

Proosten

Het je iets te vieren? Voor huwelijken, feesten en andere besloten evenenemten en diners is onze locatie uiteraard te reserveren. We maken dan samen een passende invulling hiervoor zodat het helemaal past bij hetgeen jullie voor ogen hebben en uitbundig kunnen proosten op alles wat je lief is in dit leven!

Catering

Ben je liever thuis met je gezelschap of zoek je een goeie cateraar voor je bedrijfsborrel? We've got you back. Van overwerkmaaltijd tot een compleet verzorgd feest op locatie.. en alles ertussenin. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Tuin

Wat jammer dat we niet in de tuin kunnen lunchen.... Hoe vaak dat we deze opmerking niet hebben gehoord de laatste jaren. Snappen we. Het is ook een fantastische tuin om lekker te borrelen en feesten, maar inderdaad, ook om te lunchen of dineren. We organiseren dan ook speciale diners in onze tuin. Diners met een thema zoals bijvoorbeeld een mooi Italiaans menu met bijpassende wijnen uit Italie. Of een Zuid Afrikaanse braai met springbok en steak, met een stevige Pinotage of wijnen van ons favoriete huis Boschendal. Hou onze agenda in de gaten voor de mooie thema-diners én, volg ons op facebook en insta als we diezelfde dag nog beslissen dat we lekker buiten gaan eten delen we dat direct online met jullie.

WIj zijn Foodies & Zo en je bent meer dan welkom!