Volg ons      
PageHeader
 

Tuin & Zo


 

Verstopt in het straatbeeld van Handel, in het hart van Gemert-Bakel, vind je onze mooie tuin. Of ja, supermooie tuin. Daar zijn wel trots op hoor. Hier kun  je genieten van het weer, de koele rosé of prosecco, een lekkere BBQ en een ontspannen receptie. Je kunt er zelfs trouwen, de sfeer is er bij voorbaat al goed. In de tuin kunt u met wel 400 mensen terecht, maar aangezien we het naar vinden dat u nat wordt als het weer plotseling om mocht slaan, zorgen we hier goed voor maximaal 200 gasten. Indien de weergoden dan een mindere dag hebben, kun je  tenminste altijd terecht in D'n Bourgondische Hof. Tenzij je kiest voor een tuinfeest in festivalstijl, dan kun je ook met meer je feestje bouwen. Dus tot 400 personen kun je bij ons alle kanten op, en zelfs zonder uitzondering de goede. Zo doen wij dat hier, je zorgen uit handen nemen.                                                                             ​  

Festivalstijl

En dan dat. Een mooie tent voor een sfeervoor tuinfeest in Ibizastijl. Lekkere cocktails, goeie hapjes, een walking diner of live cooking, lampjes, kaarsjes en sfeervolle muziek. Voel je het ook al, de bohemian vibes, ? De onovertroffen festivalsfeer van onbezorgd genieten van je gezelschap omdat je weet dat wij de rest voor je fixen. Of je in deze stijl wil trouwen, je verjaardag wil vieren of kiest voor een bedrijfsfestival met je medewerkers, mogelijkheden te over. Als dat het idee is, kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek over jouw feest.

    

Tuinfeest

Een tuinfeest. Sfeervolle nisjes, mooie bloemen, groen tapijtje. Een ambiance om U tegen te zeggen. Tel hierbij op: lekker eten en drinken. Uw gasten zal het aan niets ontbreken.
Vanaf 25 personen staat onze tuin tot uw beschikking. Bij voorbeeld voor een babyborrel, diner, trouwerij, receptie, brunch of BBQ.
Onder feesterij en eeterij kunt u verschillende hapjes voor bij de borrel, drankarrangementen of buffetten vinden. Een voor de hand liggende optie is een BBQ, wat is er fijner dan met mooi weer informeel grillen en borrelen in een superleuke tuin met mooi weer. Als dat het idee is, kijkt u dan eens voor onze barbecue's of voor onze BBQ's finest.