Volg ons      
PageHeader
 

The virtual bomb


The Virtual Bomb

Ben je klaar voor een unieke ervaring met jouw collega’s of gezelschap? Met Virtual Reality stap je een compleet nieuwe wereld binnen. Zodra de Virtual Reality bril opgezet wordt, begint een timer af te tellen. In teams van 4 á 5 personen hebben jullie slechts 5 minuten om de bom te ontmantelen. The Virtual Bomb welteverstaan. Blijven jullie koel en weten jullie de bom te ontmantelen? Gewapend met een cryptische handleiding begint het zweet al uit te breken… 

Ontmantel de virtuele bom

‘’Welk draadje moet ik doorknippen? Kom op, we hebben nog slechts 1 minuut!” en “Geen idee wat dit symbool betekent, maar het lijkt op een apenstaartje..”. De spanning zit er al vanaf de eerste seconden in. Teambuilding en samenwerking staan centraal. Terwijl 1 iemand in het team de VR-bril op heeft, moeten de anderen hem of haar helpen. Lukt het jullie team om de snelste tijd neer te zetten?

Wie wint?

Verschillende niveaus van bommen kunnen ingesteld worden. Een intense strijd breekt uit tussen de verschillende teams. Wij zijn benieuwd: welk team weet de beste tijd neer te zetten en zichzelf uit te roepen tot dé Bomb Defusal Squad?

Een Virtual Reality Experience op maat.
Ideaal voor zowel kleine als grote groepen (meerdere VR-brillen mogelijk!).
Altijd onder begeleiding van ervaren VR-expert(s).
1,5 uur á 2 uur speeltijd met een trofee voor het winnende team.
Perfect om te combineren met een lunch, diner of borrel.

Kosten & info

Tijdsduur: 2 uur

Vanaf 15 personen te spelen

Kosten: €29,50 exclusief  BTW -  alleen te reserveren in combinatie met een feestje, diner, high-tea/wine of lunch