Volg ons      
PageHeader
 

The virtual bomb


Alle teambuilding variante al gehad, en op zoek naar iets nieuws? Dan is dit de oplossing. Je gaat in teams van 5 personen met elkaar de strijd aan. Een van de de teamleden zet de VR  bil op. Zodra de bril op is, waant deze persoon zich in een totaal andere ruimte. Het enige wat hij voor zich ziet is een oud bureau met daarop….. Een bom. 

Defuse The Bomb
Naast deze bom staat een timer die bij start van het spel direct begint te lopen. Nu is het aan jou, nee jullie de taak om deze bom te ontmantelen. De overige 4 teamgenoten hebben namelijk de oplossing in handen om de bom 4 teamgenoten hebben namelijk de oplossing in handen om de bom te ontmantelen. Welk draadje moet doorgeknipt worden, welke knop omgedraaid en nog veel meer! Jullie hebben als team slechts 5 minuten om dit op e lossen.

De beste ontmantelaar
Er zijn meer dan 500 bommen om te ontmantelen. Wie weet er de meeste te ontmantelen binnen de tijd. Niet alleen ervaar je tijdsdruk van de timer maar je voelt de adem in je nek van de andere teams die proberen de beste te worden De meest unieke teambuilding game van dit moment. Weet jullie team de meeste bommen te ontmantelen binnen de tijd dan zijn jullie de grote winnaars

 

·        Met de nieuwste technieken op het gebied van VR te beschikking

·        De meest gave ervaringen/games

·        Speciaal ontwikkelde teambuildingsactiviteiten waarbij gebruik wordt gemaakt van de virtuele wereld

·        Altijd onder begeleiding van onze VR-experts

·        Wij richten het programma in zoals jullie wensen, op maat dus!