Volg ons      
PageHeader
 

Solex arrangement


Op dit nostalgische vervoermiddel maak je de mooiste en gezelligste tochten in de omgeving van Handel, Gemert, Boekel en Laarbeek. Onderweg is er ruimte voor een korte stop voor een drankje of om iets te bekijken. We hebben een route van 2 uur uitgezet, je hoeft alleen maar te ……rijden. Nou ja, een beetje op het verkeer letten is ook wel handig. Vooraf geniet je van een lekkere lunch of achteraf van een diner. Plan je het gezellig in als activiteit voor je team-uitje, personeelsfeest of vriendenweekend in combinatie met een BBQ of een avondje tapassen.

Solextocht met lunch is vanaf 10 personen te reserveren en de kosten bedragen € 59.- per persoon voor  twee uur solex rijden en een lekkere lunch inclusief twee drankjes koffie, thee, tapbier, fris of wijn.
Solextocht met diner is vanaf 10 personen te reserveren en de kosten bedragen € 82,50 voor twee uur solex rijden en onze vijf gangen Foodies Finest inclusief twee drankjes koffie, thee, tapbier, fris of wijn.

Verder bieden we een jullie een compleet dagje-weg-met-solex arrangement aan voor maar € 99,50  per persoon* vanaf 10 personen


Hierbij inbegrepen is

- Ontvangst met koffie of thee en gebak
- Start solextocht, route van ongeveer 1 uur
- Koffiestop en aansluitend Voetgolf of Boerengolf in Elsendorp ( 2 uur )
- Vervolg solextrocht van ongeveer een half uur
- Twee glaasjes tapbier, fris of wijn per persoon bij terugkomst *
- Tot slot een lekker diner, bestaande uit onze foodies finest 

*  Afkoop van tapbier, frisdrank en wijn tijdens de BBQ of het diner (2,5 à 3 uur)  is ook mogelijk.
   Meerprijs: € 12.50 
** Bij meer dan 25 gasten is een afsluitende BBQ of een buffet ook mogelijk.