Volg ons      
PageHeader
 

ACTIVITEITEN


Je gaat op pad met je vrienden, familie, sportclub of collega's van je werk. Eten en drinken, tuuuurlijk! Dat hoort erbij. De een kiest voor een bitterbal terwijl een ander graag eten in de hoofdrol zet. Maar je wil ook iets doen, wat?
Dat is de vraag natuurlijk. We werken met een aantal superleuke bedrijven die voor spraakmakend entertainment zorgen op onze locatie. Kijk, dan is één en één gewoon drie. 

Vanaf 15 personen bieden we al opties aan, vanaf 25 gasten zijn er nog meer mogelijkheden. Kijk even rustig bij onze activeiten voor het ultieme team-uitje of dat vrijgezellenfeest. Of je kiest voor een quiz of teambuiliding het devies is. We veranderen ons aanbod regelmatig omdat onze partners natuurlijk ook niet stilzitten om altijd eigentijdse uitjes aan te bieden. Niets gevonden?  Voor groepen vanaf  50 personen zijn er nog veel meer mogelijk en kunnen we op maat alles voor u verzorgen. Bij meer dan 150 personen kunnen we uitwijken naar Time Out, waar wij vanuit Foodies dan de catering verzorgen.  Informeer vrijblijvend naar nog meer feestideeën, niets is ons te gek!