Volg ons      
PageHeader
 

Maak van je lunch een feestje


Welkom bij Foodies & Zo in Handel.  Ben je het zat om elke dag te bedenken wat je gaat eten tijdens de lunch? Laat ons je helpen! Bij Foodies & Zo bieden we een scala aan heerlijke, verse lunches die gratis bij je worden bezorgd in Gemert, Handel, Mortel, Boekel, Elsendorp en Venhorst bij bestellingen vanaf €20. Of je nu op je werk bent of thuis, wij zorgen ervoor dat je lunch op tijd en zonder gedoe wordt bezorgd.

Van knapperige salades tot hartige broodjes en smakelijke wraps, we hebben voor ieder wat wils. En het beste van alles, we bezorgen het helemaal gratis!

Waar wacht je nog op? Laat ons je lunchroutine verbeteren. Klik hieronder om te bestellen en ontdek het gemak van Foodies & Zo. Laat ons je helpen om je lunchpauze te veranderen in een meer dan smakelijk avontuur!

PS: Als je juist éven er tussenuit wil en op het terras, in onze tuin of lekker warm binnen wil lunchen? Kom dan gezellig langs. We zijn open vanaf 11:30. Je parkeert gratis voor de deur en heb je maar kort de tijd? Geef je bestelling dan vooraf door dan zorgen we dat het voor je klaar staat. Tot snel! 

Weet je wat je wil? Klik op de WITTE BUTTON BESTELLEN rechts onder aan de pagina.

Nog even neuzen? 

Check hier onze lunches