Volg ons      
PageHeader
 

Sunday Brunch


Eggs Benedict, Croque Madame, French Toast, een verhelderend soepje en uiteraard de klassieke Hangover Drink de Bloody Mary. Brunch zoals brunch bedoeld is en zoals we het kennen uit steden als New York en Londen en zoals deze alleen op zondag kan. Dat is onze Sunday Brunch. 
Lekker uitslapen, geen moeite hoeven doen voor het maken van een ontbijt en bijpraten met vrienden over wat er in hemelsnaam de avond ervoor gebeurd is, hoewel het laatste misschien met deze Covid-tijden niet heel spannend zal zijn. Zondag wordt de leukste dag van de week in plaats van ‘die dag vóór maandag’. In onze tuin zit je overdekt en knus te brunchen op zondag. Sunday is Funday!

Sunday Brunch gerechten 

 

 

Geniet je vanaf 2 mei ook elke zondag * tussen 12:00 & 15:00 uur mee op ons tuinterras van onze sprankelende typische zondagdrankjes zoals een mimosa of een heerlijke speciale koffie? 

reserveer hier je Sunday Brunch

 

 

* m.u.v. 13 juni 

* i.v.m. het maximaal aantal gasten van 50  en een aanvangstijd die nu jammer genoeg pas vanaf 12 uur kan ( wordt straks 11:00) kunnen je als je wil automatisch op een wachtlijst geplaatst worden, dan krijg je een seintje als er een plekje vrij komt. We hebben een aantal heaters en dekentjes, maar is het wat fris, neem dan toch zeker ook een vestje mee zo lang binnen lunchen op zondag of brunchen op zondag nog niet mogelijk is. #bummer


Natuurlijk kun je, net als op elke andere dag van de week, ook op zondag proeven van onze lunchkaart. Wil je dit menu ook graag zien?  Klik voor de gerechten die we tijdens de lunch serveren dan op onderstaande button:

lunchgerechten