Volg ons      
 

Corona protocol


Bij reservering en ontvangst:

Lees onderstaande vragen goed door bij je reservering. Deze zullen wij ook aan je stellen bij ontvangst op de datum van je komst bij Foodies & Zo. Als je een van de vragen met ja moet beantwoorden, dan vragen we je vriendelijk om je reservering (tijdig) te cancellen en verwelkomen we je graag op een ander moment.

Covid-19 Controlevragen

  • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Richtlijnen voor gasten

  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst bij de daarvoor bestemde zuil
  • Volg altijd de aanwijzigen van onze medewerkers op. 
  • Als er een bepaalde route is aangegeven om elkaar kruisende gasten of medewerkers te vermijden, volg deze dan ook.
  • Aan een tafel mogen maximaal twee personen zitten binnen 1.5 m, tenzij het gaat om een een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat. NB: ingevolge de lokaal/regionaal geldende noodverordening kan een ander maximum (minder of meer) aantal personen zijn toegestaan , in dat geval geldt altijd de bepaling uit de noodverordening.
  • Aan de bar mogen maximaal 2 personen naast elkaar staan of zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat. NB: ingevolge de lokaal/regionaal geldende noodverordening kan een ander maximum (minder of meer) aantal personen zijn toegestaan , in dat geval geldt altijd de bepaling uit de noodverordening.
  • Op het terras mogen uitsluitend zitplaatsen zijn
  • Pleese, schuif niet met tafels
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt
  • Was na het toiletbezoek grondig je handen ( duhh)
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.

Onze richtlijnen

  • Ook wij checken dagelijks de gezondheid en meten de temperatuur van onze medewerkers bij aanvang elke dienst
  • Daardoor mogen en willen wij graag bij je aan tafel bedienen
  • Wil je dit niet? We hebben ook een app waarmee je contactloos kunt bestellen. Dat kan met de QR code op tafel. De gerechten worden voor je bereid en kun je afhalen, of we zetten ze vanaf afstand neer. Misschien fijn voor op het terras, kopje koffie of als er geen triage plaats heeft gevonden buiten. Dan mogen we sowieso niet binnen 1,5 meter van je komen
  • Naast het normale handen wassen, wassen we elk half uur sowieso onze handen -  we hebben een belletje hiervoor zodat we het niet vergeten in de drukte
  • Niemand kan bevestigen of het verstrekken van naam & telefoonnummer aan derden in geval van een mogelijke besmetting mag volgens de AVG. Wij vinden dit dermate belangrijk dat indien zich zo'n situatie mocht voordoen wij ervoor hebben gekozen om dit met de GGD te delen. Wil je dit niet? Dat kan natuurlijk maar dan kun je niet bij ons eten zo lang deze maatregelen van kracht zijn.
  • Niemand kan bevestigen of het checken van je temperatuur bij ontvangst mag volgens de wet op de privacy. Wij hebben ervoor gekozen om dit in voorkomende gevallen wel te meten. We bewaren deze gegevens zeker niet, maar bij een verhoging kun je helaas niet komen eten om besmetting van gasten en medewerkers uit te sluiten. We hopen op je begrip in deze. Heb je dit niet, dan kun je niet bij ons eten zo lang de maatregelen van kracht zijn.
  • Bij vertrek van een tafel wordt deze helemaal extra spik en span schoongemaakt en gedesinfecteerd voordat een volgende gast hier aan kan plaatsnemen
  • Elk uur worden onze toiletten extra gereinigd
  • Bij het vermoeden van verkoudheid- of griepklachten kunnen we gasten voor die avond weigeren, sorry
  • We doen er alles aan om jullie een onvergetelijke avond of middag te bezorgen
  • We werken voor lunch en diner in ons restaurant en tuin alleen op reservering
  • We houden ons binnen aan het maximale aantal gasten
  • Tussen elke stoel en/of tafel is 1,5 meter afstand of de tafels staan 'gereserveerd/bezet' om de afstand te waarborgen
  • We hebben een logische route gemaakt zodat gasten en medewerkers elkaar zo min mogeliljk kruisen