Volg ons      
 

Wildtapas


 
Wildtapas

Als de bladeren vallen en de wind blaast genieten wij traditioneel van heerlijke wildgerechten in het klein. Bij elke tapagang, en dat zijn er maar liefst zes, maken we een wijn-spijs combi om van te watertanden.

En hebben we het al over Giedo gehad? Je hebt namelijk lekker wijn en lekkere wijn die past bij het wildgerecht. Giedo is de man die de heeft gekozen en wij schenken bij elk gerecht dus zo'n lekker bijpassend glas voor je in. Onze chefs bereiden de lekkerste gerechtjes met gevogelte, hert, fazant en allerlei soorten wild waar ze blij van worden.  Kortom een avond vol met lekkere wildgerechtjes en bijpassende wijnen voor maar € 62,50

We zitten altijd snel vol op deze avond dus wacht niet te lang met reserveren! Je kunt je plekje hieronder reserveren en ontvangen jullie dan graag tussen 18:00 en 18:30 uur op zowel 20  als 21 oktober. We vragen bij het reserveren een aanbetaling van € 35.-, die je gemakkelijk via Ideal kan voldoen, en je tot 2 weken vantevoren kosteloos kunt annuleren. Omdat we bij onze jagers en leveranciers tijdig moeten bestellen én betalen en we deze gerechten speciaal voor deze avond inkopen kan het na deze tijd niet meer gerestitueerd worden.

Wildtapas reserveren

 

 

Wat krijg ik voor dit bedrag?

  • welkomstdrankje & amuse
  • 6 heerlijke kleine wildgerechtjes
  • 6 glazen bijpassende wijn
  • een glimlach van onze toppers in de bediening

* op deze avond zijn we alleen voor wildtapas open en is a la carte of reguliere tapas niet mogelijk. Catering of feestje? Informeer naar de mogelijkheden.