Volg ons      
PageHeader
 

Tapas


Lekkere gerechten passend bij dit seizoen vertaald in een mooie menukaart.  Zelf worden we heel blij van het warme fruit met crumble !  En hou je wel van een smakelijk wit visje? Onze victoriabaars is een topper al zeggen we het zelf. Lekkere herfst en wintergerechten ( * wild vanaf 15 oktober ) om van te genieten. Bijzondere niet alledaagse smaken, maar ook een onvervalst sateetje of lekker kluiven op spare ribs. Maakt ook niet uit wat je het allerlekkerst vindt, tapas is veel  verschillenden dingen proeven en proberen.  

Je kun bij ons onbeperkt tapas eten voor € 29,75 per persoon ( tussen 17:30 en 22:00 ) We hebben er meer dan 40, stuk voor stuk lekker, voor u op onze menukaart gezet. Heb je een intoleratie of allergie? De allergenen staan duidelijk op onze kaart  erbij zodat je kunt kiezen wat passen is voor je. Je mag kiezen wat je wil en zo veel je wil ( zo lang je het op-eet, vanzelfsprekend) . Ook de drankjes all inn? Dat kan voor € 18,25 per persoon extra voor tapbier, frisdrank en wijn tijdens het onbeperkt tapas eten. (Mag, hoeft niet!) Kinderen gaan gezellig mee bij ons. Tot 12 jaar kunnen zij voor € 16,50 tapas komen eten waarbij zij per gang 1 gerechtje kiezen tegelijk met de volwassenen. 

Je hoeft niet perse te RESERVEREN  je mag zeker ook gewoon binnen lopen en dan reserveren we terplekke een tafeltje voor je als er plek is. Voor ons is het wel fijn en voor jullie staat een mooi tafeltje klaar en weet je zeker dat je plek hebt. In verband met corona is reserveren voor binnen wel verplicht voorlopig, maar bel gerust ook kort van tevoren. Als er nog plaats is bent je van harte welkom.

Hieronder vind je onze tapaskaart. Wil je er eens lekker voor gaan zitten om te bekijken wat we allemaal op het menu hebben? Kijk dan op de TAPASKAART in PDF. 

Op zoek naar de allergenen? Die kun je HIER vinden.