Volg ons      
PageHeader
 

Out of the box


Denk figuurlijk out of the box om letterlijk out of the box te raken. Dit teambuildingsspel speel je met een groep van 4-10 personen per team. Voor je staat een grote box. Op slot. Vol met ingenieuze games, inclusief bijbehoren prachtige verhalen. Deze box moeten jullie open zien te krijgen. En daarvoor moet out of the box worden gedacht. Elke oplossing leidt weer naar de volgende game. Het team wat het beste samenwerkt zal als eerste de enigmacode ontcijferen die leidt naar de route out of the box.

Klinkt ingewikkeld, maar wij maken alles op maat, van makkelijk tot moeilijk, dus dit is voor iedereen goed dit te doen. Of niet.. samen met jullie bepalen wij de moeilijkheidsgraad

Een ideale teambuilding game voor slimmeriken. Bij Foodies & Zo kunnen we, afhankelijk van de bezetting en het weer natuuriljk, binnen of buiten spelen.
De meest ingenieuze en variërende games verzamelend en samengebracht in een leuk team-uitje. Voor iedere groep zijn de spellen deels op maat te maken met toegevoegde vragen over de groep. Combineer het met een lekker hapjesarrangement, diner en natuurlijk frisse drankjes en je uitje is compleet.